Wie zijn wij?

Unigarant is onderdeel van de ANWB. Wij zijn gespecialiseerd in verzekeringen voor voertuigen (mobiliteit), vakantie, en vrije tijd. Wij zijn daarbij zelfs marktleider in verzekeringen voor fietsen en bromfietsen. Naast de Unigarant verzekeringen verkopen wij ook verzekeringen namens de ANWB. En bij onze verzekeringen krijgt u betrouwbare hulp van de ANWB.

Ons netwerk

Wij werken samen met verschillende adviseurs. U kunt via een van deze partijen een Unigarant verzekering afsluiten. Kijk hier voor een verzekeringsadviseur bij u in de buurt.

Onze kwaliteit

Wij vinden het belangrijk dat onze verzekeringen goed bij u passen. Daar doen wij ons best voor:

  • U krijgt hulp bij het kiezen van de verzekering die bij u past.
  • U wordt snel verder geholpen bij schade of pech.
  • Wij ondersteunen onze tussenpersonen en partners, zodat zij betere service kunnen geven.

Wij zijn beloond voor onze kwaliteit. Dat ziet u in onze prijzenkast.

Prijzenkast.jpg

Klantgericht verzekeren

Wij hechten veel aan de waarde van onze klant. Hoe tevreden bent u over onze verzekeringen en de service van onze medewerkers? Lees meer informatie over Klantgericht verzekeren bij Unigarant

Onze geschiedenis

Wij hebben een erg rijke geschiedenis. Vol met interessante gebeurtenissen die ons maken wie wij zijn. Wist u bijvoorbeeld dat de eerste fietsverzekering al in 1894 werd verkocht? Lees hier meer over onze geschiedenis.

Onze gegevens

Unigarant NV heeft als financieel dienstverlener een vergunning van toezichthouder Autoriteit Financiƫle Markten (AFM). Het vergunningnummer is 12011826. Kijk voor meer informatie op afm.nl. Ons Kamer van Koophandel nummer is 04023408. Zie hier onze contactgegevens.