Kennismaken met

Het directieteam van Unigarant en ANWB Verzekeren bestaat uit: Floor van Workum, Ivonne van den Heuvel, Fred Schuurman, Marcel Spronk en Marin Roos. Zij stellen zich graag even voor.

Floor van Workum, Algemeen directeur

“Unigarant laat zien dat innovatie en maatschappelijke relevantie hand in hand kunnen gaan. Met onze producten bieden we duurzame oplossingen voor onze klanten om zorgeloos en met plezier van huis te zijn.”

Floor van Workum Unigarant.png

Marin Roos, directeur Innovatie

"De maatschappij en de verzekeringswereld veranderen snel. Dit komt vooral door technologische ontwikkelingen, gewijzigde markt- en klantbehoefte en een steeds meer 'connected world'. Daarom is innovatie als continu proces voor ons een speerpunt.

Als verzekeringsbedrijf van de ANWB is het fantastisch om innovatieve oplossingen te realiseren die zijn gericht op wat de consument wil en de techniek kan."

Marin Roos.png

Ivonne van den Heuvel, Commercieel directeur

"Hoe zorgen we ervoor dat leden en klanten nu en in de toekomst kiezen voor ANWB Verzekeren of Unigarant en zich daar zo thuis voelen dat ze ook graag bij ons blijven? Aan de invulling van dit vraagstuk werk ik met veel plezier samen met collega’s uit Utrecht, Den Haag (bij ANWB) en Hoogeveen."

Ivonne van den Heuvel.png

Fred Schuurman, Financieel directeur

'Ik ben blij dat ik deel uitmaak  van een bedrijf dat niet alleen streeft naar zakelijk succes maar ook naar maatschappelijke impact. Vanuit mijn rol zet ik me in voor een passend financieel beleid in een wereld die continue lijkt te veranderen."

Fred Schuurman - UNIGARANT.nl.png

Marcel Spronk, operationeel directeur

"Operations is het hart van ons bedrijf en ik ben overtuigd van de echte toegevoegde waarde van medewerkers aan het stuur. Onze ambitie om excellente klantbediening echt waardevol te laten zijn begint met goed weten wat ons vak inhoudt en op deze basis voort te bouwen."

Marcel Spronk directeur  directiepagina.png