Over Salesgarant

Hoe beter wij u ondersteunen met slimme ICT, hoe minder tijd u kwijt bent met afhandelen. Dus kunt u uw adviserende rol beter invullen. En nieuwe klanten vinden natuurlijk. Daarbij helpt Salesgarant u.

In dit extranet werkt u direct in ons back-office systeem. U heeft toegang tot alle gegevens en kunt het hele proces van offerte tot afsluiten online doorlopen. Handig om in te loggen met een digitaal paspoort. En bent u uw wachtwoord of gebruikersnaam vergeten? Ook daarbij helpen wij u graag.

Portefeuillebeheer onder Polis en Relatie

Het grote voordeel is de centrale verwerking en beschikbaarheid van klantengegevens. In SalesGarant hebt u snel toegang tot uw klantgegevens die u eenvoudig kunt wijzigen. Relatiegegevens en polisgegevens worden apart geregisteerd en aan elkaar gekoppeld.

Nieuwsluitingen onder Polis, Premieberekening via Offerteaanvraag

Onder polis vind u lopende zaken en (bestaande) polissen en kunt u directe polis-en offerteaanvragen doen. Een aanvraag start met de relatiegegevens. Wilt u alleen een premieberekening maken, ga dan naar Offerte aanvraag.

Offertes

In het offerte gedeelte maakt u snel en eenvoudig offertes op die u vervolgens kunt mailen, printen of bewaren. U begint uiteraard met de premieberekening. Onder offertes kunt u de status van eerdere offertes raadplegen en vindt u ook de Provisieschuif, een tool waarmee u zelf bepaalt met hoeveel marge u genoegen neemt. Ideaal om een klant aan u te binden door een scherpe prijs neer te leggen.

Acceptatie

Als het risico op basis van de ingevoerde gegevens niet direct acceptabel is, kunt u de aanvraag voorleggen aan de afdeling Acceptatie.

Schade

U kunt hier schades melden en inzien. Onze snelle schade afhandeling zorgt er vervolgens voor dat u uw klant snel antwoord kunt geven. Voor enkele verzekeringen werken we tegenwoordig tot bepaalde bedragen met Directe Schade Afhandeling. Dan kunt u zelf direct berekenen wat uw klant vergoed krijgt.

Minimum systeemeisen voor Salesgarant

Voor het gebruik van Salesgarant is slechts een internetverbinding nodig. Een standaard browser is hiervoor voldoende. Microsoft Edge, Mozilla Firefox of Google Chrome worden aanbevolen. Voor functies als het printen van brieven en offertes is ook Microsoft Word 2000 of hoger nodig.

Bent u nieuwsgierig geworden naar SalesGarant? Neem vrijblijvend contact met ons op.