Inloggen met Digitaal Paspoort

De meeste tussenpersonen werken met meerdere verzekeraars. De meeste verzekeraars hebben een eigen extranet waarop u moet inloggen. In plaats voor elk extranet een gebruikersnaam en wachtwoord te moeten gebruiken, voert u met het digitale paspoort slechts éénmaal uw gegevens in. De gegevens worden daarna opgeslagen.

De eerste keer inloggen met digitaal paspoort

Als u een digitaal paspoort heeft en de eerste keer wilt inloggen in SalesGarant, klikt u direct op 'inloggen met digitaal paspoort'. Voer vervolgens de gebruikersnaam en het wachtwoord in dat u van ons heeft gekregen. Vul daarna uw gegevens van uw digitale paspoort in. Deze gegevens zijn dan opgeslagen.

Nóg sneller met automatisch opstarten

U maakt veel gebruik van SalesGarant. Natuurlijk om verzekeringen af te sluiten, maar ook om wijzigingen door te voeren en schades te melden of direct af te handelen. Met het digitale paspoort bent u snel. Maar u bent nog sneller als u SalesGarant standaard laat openen door uw internetbrowser als u de pc opstart.

In Internet Explorer kunt u via 'internetopties' onder ' extra' bij het tabblad ' algemeen' aangeven welke websites uw computer moet openen bij het opstarten van internet. Voeg hier www.salesgarant.nl aan toe. In Firefox kunt u dit doen door naar 'Voorkeuren...' onder het menu-item 'Firefox' te gaan. Bij het tabblad 'algemeen' kunt u dan www.salesgarant.nl toevoegen.

Digitaal paspoort aanvragen bij ABZ

Aan het digitale paspoort zijn kosten verbonden. Een digitaal paspoort aanvragen doet u bij ABZ.