Wat zijn de vergoedingen bij een Unigarant Autoverzekering?

Heeft u uw auto verzekerd met een Unigarant Autoverzekering? Dan heeft u ook recht op schadevergoeding. Dit is natuurlijk wel afhankelijk van de dekking.

Maximale vergoeding bij schade

Wettelijke Aansprakelijkheid (WA)

Bij letselschade aan anderen

Maximaal € 6.500.000,-

Bij schade aan voorwerpen van anderen

Maximaal € 2.500.000,-

Gedeeltelijk Casco

Bij schade aan uw eigen auto vergoeden wij de hele reparatie. Heeft u aanvullend de Unigarant Schadeservice, dan betaalt u geen eigen risico. Bij diefstal of total loss vergoeden wij de marktwaarde van uw auto. Dat is het bedrag dat uw auto op dat moment waard is.

Wilt u weten wat Gedeeltelijk Casco bij Unigarant inhoudt? Bekijk dan onze pagina: Wat is Gedeeltelijk Casco?

Volledig Casco

Bij schade aan uw eigen auto vergoeden wij de hele reparatie. Heeft u aanvullend de Unigarant Schadeservice, dan betaalt geen eigen risico. Bij diefstal of total loss vergoeden wij de nieuwwaarde bij auto’s jonger dan één jaar. Dat is het bedrag dat u nodig heeft om precies dezelfde auto te kopen. Bij andere auto’s vergoeden wij de marktwaarde van uw auto. Dat is het bedrag dat uw auto op dat moment waard is.

Wilt u weten wat Volledig Casco bij Unigarant inhoudt? Bekijk dan onze pagina: Wat is Volledig Casco?

Drie Jaar Aanschafwaardedekking

Is uw auto jonger dan drie jaar? Dan ontvangt u het bedrag waarvoor u uw auto heeft gekocht bij diefstal of total loss. Maar u ontvangt nooit meer dan € 50.000,-. Als uw auto ouder is dan drie jaar ontvangt u de marktwaarde van uw auto. Dat is het bedrag dat uw auto op het moment van de diefstal of total loss waard is.

Wilt u weten wat de aanschafwaarde- en nieuwwaardegarantie precies inhoudt? Bekijk dan de pagina: Wat is de aanschafwaarde- en nieuwwaardegarantie bij Unigarant?

Zekerheid voor Inzittenden

Bij een ongeval krijgt u een maximale vergoeding van € 1.000.000,-. Deze vergoeding is voor zorgkosten, als u geen salaris krijgt doordat u niet kan werken, of voor aanpassingen aan uw woning. Overlijdt de bestuurder of een passagier? Dan vergoeden wij € 10.000,-.

Aanvullende dekking Ongevallen Inzittenden

 

Standaard dekking

Uitgebreide dekking

Bij overlijden

Maximaal € 5.000,-

Maximaal € 10.000,-

Bij invaliditeit

Maximaal € 20.000,-

Maximaal € 45.000,-

 

Aanvullende dekking Verkeersrechtsbijstand

De dekking verkeersrechtsbijstand biedt juridische bijstand aan u en uw gezinsleden voor juridische problemen die zijn ontstaan in het verkeer.

Aanvullende dekking Vervangend Vervoer

Is uw auto gestolen of total loss? Of bent u uw auto een paar dagen kwijt door schade? Wij maken het u graag gemakkelijk! Met de aanvullende dekking Vervangend Vervoer vergoeden wij tot wel 30 dagen een andere auto. U kiest zelf of u dat alleen wilt binnen Nederland of in heel Europa.

Accessoires

Heeft u een Gedeeltelijk of Volledig Casco dekking? Dan zijn uw accessoires standaard meeverzekerd tot € 2.500,-. U kunt dit bedrag verhogen tot € 5.000,-.

Premie berekenen