Ga naar de inhoud

Unigarant persdienst

Heb je een vraag over Unigarant of een van onze producten? Onze persdienst is altijd bereikbaar voor journalisten en vertegenwoordigers van de media. Daarnaast vind je op deze pagina ons laatste nieuws, onze jaarverslagen en onze contactgegevens.
Unigarant logo dopper drinken puzzel
Onze woordvoerder staat voor je klaar
8.3
onze klantbeoordeling via Feeddex
100%
onderdeel van de ANWB
650
Gezellige medewerkers
Wij zijn Unigarant
Unigarant is het verzekeringsbedrijf van de ANWB en daar zijn we trots op! Dagelijks staan we klaar om al onze klanten en partners van de beste service te voorzien. Unigarant heeft verzekeringen op het gebied van Mobiliteit, Reis & Recreatie en Woon. Onze missie is om niet alleen te verzekeren, maar écht te helpen. Zodat iedereen zorgeloos en met plezier van huis kan zijn.
Over ons
UVM
Unigarant
Jaarverslagen UVM
Download hier de jaarverslagen van UVM

Het verzekeringsbedrijf van ANWB

Als 100% dochter van ANWB bieden we dezelfde snelle en persoonlijke service. ANWB is een vereniging die de belangen van onze 5 miljoen leden behartigt op het gebied van mobiliteit, reis en vrije tijd. Als verzekeringsbedrijf van de ANWB, verzekeren wij niet alleen, wij helpen! Onze verzekeringsproducten en -diensten maken het voor iedereen mogelijk om zorgeloos en met plezier van huis te zijn in een duurzame samenleving.

Naar ANWB.nl
ANWB Wegenwacht helpt bij schade of pech. Unigarant is onderdeel van de ANWB.
https://www.unigarant.nl/wp-content/uploads/2024/06/ugtlogo.png