Inboedelverzekering

Uw waardevolle spullen altijd én overal goed verzekerd

Premie berekenen Adviseur vinden

Inboedelverzekering bij Unigarant

Dat zult u net zien. Heeft u eindelijk zo’n mooie televisie, wordt er ingebroken. Tv weg. Of uw kind laat per ongeluk die dure vaas uit Kreta vallen. Met de Unigarant Inboedelverzekering zijn uw spullen goed verzekerd.

Voordelen

  • Uw spullen verzekerd tot € 125.000,-
  • Spullen onherstelbaar? Tot 10 jaar nieuwwaardevergoeding
  • U kunt uw spullen ook buitenshuis verzekeren
  • Verzeker uw mobiele telefoon zowel binnen als buiten uw woning

Basisdekkingen inboedelverzekering

Met de inboedelverzekering van Unigarant zijn de spullen in uw woning goed verzekerd. En wilt u zich verzekeren tegen een cyberincident? Dan biedt onze Cyberdekking misschien uitkomst.

Ook als u schade per ongeluk zelf veroorzaakt

U bent verzekerd voor bijvoorbeeld diefstal, maar ook voor schades. Of het nu uw schuld is of niet, wij vergoeden de schade. Lees hier meer over de vergoedingen. Voor uw smartphone en tablet kunt u een aanvullende dekking afsluiten, zodat deze binnen- en buitenshuis goed verzekerd zijn.

Aanvullende dekkingen

Met de basisdekking van onze inboedelverzekering zijn uw spullen binnen uw huis verzekerd. Met onze aanvullende Buitenshuisdekking en Smartphone- en tabletdekking kunt u de inboedelverzekering uitbreiden.

Eigen risico

U heeft geen eigen risico, behalve bij stormschade. Dan heeft u altijd een eigen risico van € 250. 

Voor de Smartphone & Tabletdekking geldt een eigen risico van € 50,- wanneer:

  • herstel niet mogelijk is
  • u uw smartphone of tablet laat herstellen buiten ons Unigarant Schadeherstelnetwerk
Vrijwillig eigen risico

U kunt kiezen voor een vrijwillig eigen risico van € 100 of € 200. Dan krijgt u korting op uw premie. Het vrijwillig eigen risico komt bovenop de genoemde eigen risico's.

Aanvullende dekkingen

Met de inboedelverzekering zijn uw spullen binnen uw huis verzekerd. Met onze aanvullende dekkingen kunt u dit uitbreiden naar buiten uw woning. Kiest u voor de Smartphone- en tabletdekking, dan is uw smartphone zowel binnen als buiten uw woning verzekerd.

Smartphone- en tabletdekking

Met onze aanvullende Smartphone- en tabletdekking zijn uw smartphone, tablet, smartwatch, digitale sporthorloge, smartglasses en VR-bril verzekerd tegen schade door vallen, stoten, water, verlies en diefstal. De dekking geldt zowel voor binnen als buiten uw woning.

Buitenshuisdekking

Wilt u dat uw spullen, zoals uw fotocamera, navigatie-apparatuur of mp3-speler, ook buitenshuis verzekerd zijn? Bijvoorbeeld als u onderweg bent naar uw werk of als u een dagje uit gaat? Dan kunt u de Buitenshuisdekking afsluiten.

Cyberdekking

We regelen steeds meer zaken online: van online shoppen tot bankieren. Helaas kunt u te maken krijgen met online oplichting, fraude en verlies van data (zoals foto's). Wilt u goed verzekerd zijn in het geval van cybercrime? Voeg dan de Cyberdekking aan uw Unigarant Inboedelverzekering toe.

Verzeker ook uw woning

Wilt u ook verzekerd zijn als er iets gebeurt met uw woning? Bijvoorbeeld als uw keuken is beschadigd door een brand tijdens het koken, of als uw kind per ongeluk een bal door de ruit schopt? Dan is de Unigarant Opstalverzekering iets voor u. U bent daarmee verzekerd voor schade aan uw woning.

Wat zeggen onze klanten

Vriendelijke medewerker (beetje humor, komt persoonlijk over), correcte bejegening, bij twijfel even bij collega checken.
Meneer Rookmaker

Informatie en service

Waarvoor ben ik niet verzekerd?

Niet verzekerd is (o.a.) schade door:

  • Opzet
  • Fraude
  • Achterstallig onderhoud of slijtage
  • Ontwerpfouten, constructiefouten, montagefouten of bouwfouten

Zie voor alle uitsluitingen de polisvoorwaarden onder ‘Wat is niet verzekerd?’.

Waar zijn mijn spullen verzekerd?

Uw spullen zijn in huis verzekerd. Maar ook in uw tuin, schuur en andere plekken die bij uw woning horen. Kiest u voor de Buitenshuisdekking? Dan zijn uw spullen ook verzekerd op andere plekken. Bijvoorbeeld als u een dagje weggaat of als u naar uw werk reist.

Heb ik een aparte verzekering nodig voor glas?

Nee, dat hoeft niet. Uw glas is al verzekerd met onze inboedelverzekering.

Mijn spullen zijn meer waard dan € 125.000,-. Kan ik de verzekering dan wel afsluiten?

Bespreek de mogelijkheden met uw verzekeringsadviseur. Deze kan u hier verder mee helpen.

Kan ik rechten ontlenen aan de informatie op de site?

De informatie op deze website is met zorg opgesteld en puur informatief. Er kunnen geen rechten aan worden ontleend. De polis en polisvoorwaarden zijn bepalend voor uw verzekering.