Vergoedingen bij een Unigarant Camperverzekering?

Wanneer u een camper verzekerd heeft met een Unigarant Camperverzekering heeft u ook recht op vergoedingen wanneer u schade rijdt. Wel is dit afhankelijk van welke dekking u heeft

Hieronder leest u hoeveel u maximaal vergoed krijgt bij schade.

Wettelijke Aansprakelijkheid (WA)

Bij letselschade aan anderen

Maximaal € 6.500.000,-

Bij schade aan voorwerpen van anderen

Maximaal € 2.500.000,-

Wilt u weten wat Wettelijke Aansprakelijkheid bij Unigarant inhoudt? Bekijk dan onze pagina: Wat is Wettelijke Aansprakelijkheid?

Vergoedingen bij Gedeeltelijk Casco

Kan de schade van uw camper gerepareerd worden? Dan vergoeden wij de reparatie. Wilt u de schade niet laten repareren? Dan vergoeden wij 50% van het schadebedrag.

Daarnaast ontvangt u een vergoeding als uw camper gestolen wordt of total loss raakt. U ontvangt dan de dagwaarde van uw camper + 10% of de getaxeerde waarde van uw camper. U ziet op uw polisblad of u de getaxeerde waarde of de dagwaarde krijgt.

Wilt u weten wat Gedeeltelijk Casco bij Unigarant inhoudt? Bekijk dan onze pagina: Wat is Gedeeltelijk Casco?

Vergoedingen bij Volledig Casco

U krijgt dezelfde vergoedingen als bij WA en Gedeeltelijk Casco. Heeft u gekozen voor drie of vijf jaar aanschafwaardegarantie en is deze nog geldig? Dan krijgt u het bedrag waarvoor u uw camper heeft gekocht bij diefstal of totaalverlies. Ook krijgt u een gratis vervangende camper als uw eigen camper niet verder kan rijden. Zowel vlak voor uw reis, als tijdens uw reis.

Zekerheid voor Inzittenden

Bij een ongeval krijgt u een maximale vergoeding van € 1.000.000,-. Deze vergoeding is voor zorgkosten, als u geen salaris krijgt doordat u niet kan werken, of voor aanpassingen aan uw woning. Overlijdt de bestuurder of een passagier? Dan vergoeden wij € 10.000,-.

Rechtsbijstand

Wij vergoeden de juridische kosten om het schadebedrag terug te krijgen van iemand anders. Bij iedere schade vergoeden wij maximaal € 50.000,-.

Inventaris

Worden de spullen in uw camper gestolen of raken ze beschadigd? Dan vergoeden wij meestal de nieuwwaarde. Zijn uw spullen op het moment van de schade minder dan 40% van de nieuwwaarde waard? Dan vergoeden wij de dagwaarde. Dat is het bedrag dat uw spullen op dat moment waard zijn. Houd er rekening mee dat u een eigen risico heeft van € 25,- bij iedere schade.

Bereken nu uw premie