Letselschade. Wat nu?

U heeft letsel door een ongeval. Dat is heel vervelend. Terwijl u herstelt, proberen wij u zo goed mogelijk te helpen bij de afhandeling van uw letselschade. 

 

Meld letselschade via 088 299 38 82.

(maandag tot en met vrijdag van 8.30 tot 18.00 uur)

Welke dekking geldt voor u?

Afhankelijk van de verzekering, bijvoorbeeld auto, fiets of reis, is er een verschillende dekking voor letselschade. Uw polisblad vermeldt welke dekking u heeft afgesloten. Of controleer bij uw tussenpersoon. Hieronder staat welke dekking van toepassing is bij een ongeval met een auto, motor, (brom)fiets of op reis.

Met uw auto of motor

U heeft letsel opgelopen door een ongeval met uw auto of motor en u heeft een Zekerheid Voor Inzittenden of Schadevergoeding Voor Opzittenden dekking op uw polis: 

Lees hier meer informatie >

Met uw fiets, bromfiets, motor of op reis

U heeft letselschade opgelopen door een ongeval met uw fiets, bromfiets, motor of op reis en u heeft een Ongevallendekking:


Lees hier meer informatie >

Meer informatie

Wat is letselschade?

Letselschade is de schade die een slachtoffer oploopt na een ongeval. Enkele voorbeelden van schadeposten die onder letselschade vallen zijn:

  • Medische kosten
  • Huishoudelijke hulp
  • Verlies van inkomsten
  • Smartengeld, de financiële compensatie voor pijn en ongemak

Naast deze schadeposten vallen er nog veel meer zaken onder letselschade. Een schadebehandelaar kijkt altijd naar de persoonlijke situatie van het slachtoffer, zodat er geen schadeposten gemist worden.

 

Ik heb een klacht over mijn letselschade-afhandeling

Bent u niet tevreden? Neem dan contact op met uw schadebehandelaar. Wij proberen uw probleem dan op te lossen.

Is uw klacht hiermee niet opgelost? Neem dan contact op met onze afdeling Klachtenmanagement via www.unigarant.nl/contact.

Wat gebeurt er met mijn gegevens?

Wij gaan zorgvuldig om met uw persoonsgegevens. Wilt u meer weten over ons privacybeleid (AVG)? Kijk dan op www.unigarant.nl/privacy.