Ga naar de inhoud

Samenwerken als tweewielspecialist

Onder de naam van ons moederbedrijf ANWB bieden wij via tweewielspecialisten verschillende tweewielverzekeringen aan. Naast een goed product geeft de naam jouw klanten vertrouwen. Als partner kun je meeliften op de naamsbekendheid en extra diensten die de ANWB biedt. 
Met ons samenwerken?
Tweewielspecialist in zijn werkplaats en winkel. Partner worden?
Samen werken aan tevreden klanten 
Marktleider in fietsverzekeringen
Samenwerken met ons betekent dat je de best verkochte fietsverzekering kunt aanbieden aan jouw klanten.  
Verzekeringen voor iedere tweewieler
Of je nu fietsen, speed pedelecs, bromfietsen of zelfs scootmobielen verkoopt, wij hebben voor ieder product een verzekering. 
Lift mee op de naam van de ANWB
Met meer dan 5 miljoen leden is de ANWB de grootste vereniging van Nederland. Profiteer van dit bereik en de naamsbekendheid. 
Onze tweewielverzekeringen

Méér dan verzekeren

Samenwerken met de ANWB is meer dan alleen verzekeren. Doe mee aan maatschappelijke campagnes zoals de Fietsverlichtingsactie of het Kinderfietsenplan. Of profiteer van het bereik van de E-bikevergelijker, door je voorraad online te delen. Met onze samenwerking verschijn je ook op de kaart van fietsenwinkels op anwb.nl. Zo weten de leden van de ANWB jou te vinden voor je dienstverlening!

Voordelen ANWB

Digitale ondersteuning

Onze verzekeringen verkoop je in de winkel eenvoudig door een integratie met jouw kassasysteem of website. Naast onze mooie producten en interessante proposities bieden we jou ook toegang tot ons extranet SalesGarant en onze ANWB Tweewiel Marketingportal.

SalesGarant
Hier vind je alle productinformatie op een rij, sluit je verzekeringen af en meld je gemakkelijk online schade.
Marketingportal
Hier kun je onder andere terecht voor het bestellen van (gepersonaliseerde) brochures en andere promotiematerialen, social media posts en kennisartikelen.
Meer informatie
Collega op de werkplek: Een gerust gevoel met onze service. We helpen je graag verder
Ons team Tweewiel helpt je verder!
team tweewiel anwb unigarant
https://www.unigarant.nl/wp-content/uploads/2024/06/ugtlogo.png