Ga naar de inhoud

Letselschade melden

Heb je letsel door een ongeval? Dat is heel vervelend. Meld jouw letsel zo snel mogelijk bij jouw adviseur of maak online een melding. Terwijl je herstelt, proberen wij je zo goed mogelijk te helpen bij de afhandeling van jouw letselschade.
Schade melden

Wat houdt letselschade in?

Letselschade is de schade die een slachtoffer oploopt na een ongeval. Enkele voorbeelden van schadeposten die onder letselschade vallen zijn: medische kosten,  huishoudelijke hulp, verlies van inkomsten, smartengeld en de financiële compensatie voor pijn en ongemak.

Naast deze schadeposten vallen er nog veel meer zaken onder letselschade. Een schadebehandelaar kijkt altijd naar de persoonlijke situatie van het slachtoffer, zodat er geen schadeposten gemist worden.

Welke dekking geldt voor jou?
Afhankelijk van de verzekering, bijvoorbeeld auto, fiets of reis, zijn er verschillende dekkingen voor letselschade. Op je polisblad staat welke dekking je hebt afgesloten. Of controleer bij jouw tussenpersoon. Hieronder staat welke dekking van toepassing is bij een ongeval met een auto, motor, (brom)fiets of op reis.
Met de auto of motor

Je hebt letsel opgelopen door een ongeval met uw auto of motor en je hebt één van de volgende dekkingen op jouw polis:

Zekerheid Voor Inzittenden (ZVI);
Schadeverzekering Voor Opzittenden (SVO).

Met de (brom)fiets, motor of op reis

Je hebt letselschade opgelopen door een ongeval met jouw fiets, bromfiets, motor of op reis en je hebt de volgende dekking:

Ongevallendekking.

Heb je nog vragen?

Stuur dan een bericht via het contactformulier. Of bel ons op maandag tot en met vrijdag van 8.30 tot 18.00 uur. We helpen je graag verder.

Cookies
https://www.unigarant.nl/wp-content/uploads/2024/06/ugtlogo.png