Ga naar de inhoud

De Unigarant Caravanverzekering

Lekker naar Frankrijk of Italië? Of toch liever in Nederland? Een stacaravan vlakbij zee? Met de Unigarant Caravanverzekering is niet alleen de caravan goed verzekerd tegen schade en diefstal. Deze verzekering is ook geschikt voor vouwwagens, aanhangwagens, stacaravans en trailers.

De voordelen van onze Caravanverzekering

Vacatures usps underline

Deze verzekering is geschikt voor nieuwe én tweedehands caravans

Gratis vervangende caravan na een ongeval

Korting op de premie als de caravan een hagelbestendig dak heeft

Een hoge klantbeoordeling
Onze klanten geven ons een 8+ op de afhandeling van klachten en schades. Wij vinden het belangrijk om te weten wat klanten van ons vinden. Zo kunnen wij onze verzekeringen en service nog verder verbeteren.
8.4
feeddex

Jouw verzekering sluit je via onze adviseurs

Unigarant werkt samen met de beste adviseurs bij jou in de buurt. Zo heb jij altijd persoonlijk contact met vakmensen. Wil jij een passend advies over je verzekeringspakket of een nieuwe verzekering afsluiten? Vind dan snel jouw lokale adviseur.

Zoek een adviseur
verzekeringsadviseur in een klantgesprek met laptop

Direct jouw schade melden

Heb jij jouw verzekering afgesloten via één van onze adviseurs? Neem dan contact op met je verzekeringsadviseur. Zij zorgen voor een volledige en juiste afhandeling. Is jouw verzekering afgesloten via ANWB? Dan meld je de schade gemakkelijk online via Mijn ANWB. Wil je liever je schade direct bij ons melden? Klik dan op onderstaande link.

collega aan de telefoon om klanten te helpen
Veel gestelde vragen
Waar vind ik de contactgegevens van mijn verzekeringsadviseur?

De contactgegevens van jouw verzekeringsadviseur staan op je polisblad. Je vindt de contactgegevens ook gemakkelijk via ‘zoek een adviseur’.

Waarvoor ben ik niet verzekerd?

Niet verzekerd is schade:

  • door opzet;
  • door fraude;
  • terwijl de bestuurder onder invloed van alcohol, medicijnen, bedwelmende, opwekkende of soortgelijke middelen verkeerde;
  • ontstaan door pech onderweg.

Zie voor alle uitsluitingen de polisvoorwaarden.

Heb ik een groene kaart nodig voor mijn caravan?

In de meeste Europese landen heb je geen groene kaart nodig. Maar in een aantal landen wel, zoals Spanje, Duitsland en Polen. Deze vraag je aan bij de verzekeraar van je auto. Je hebt geen groene kaart nodig in Nederland, Frankrijk of Italië.

Zijn mijn voortent en mover ook meeverzekerd?

Ja, alle aan- en bijbouw is meeverzekerd. Zoals een voortent, mover, fietsenrek of bijzettentje. Geef de waarde hiervan apart door tijdens de aanvraag van de verzekering.

Welk eigen risico heb ik?

Het eigen risico is € 75, € 150 of 300,-. Het eigen risico dat is gekozen staat op de polis. Hierdoor wordt de premie lager. Wordt de schade hersteld door een bij ons aangesloten reparateur? Dan vervalt het standaard eigen risico. Dan is het eigen risico € 75,- lager.

Gemakkelijk online je verzekering afsluiten

Unigarant is het verzekeringsbedrijf van ANWB. Wil je direct een verzekering online afsluiten? Dit kan heel gemakkelijk via ANWB.nl.

Ga direct naar de ANWB
https://www.unigarant.nl/wp-content/uploads/2024/06/ugtlogo.png