Ga naar de inhoud

Klantgericht samenwerken als verzekeringsadviseur

Als 100% dochter van de ANWB zijn we al 50 jaar gespecialiseerd schadeverzekeraar op het gebied van mobiliteit, woon en reis & recreatie. We zijn aantoonbaar succesvol in niches en marktleider in fiets- en reisverzekeringen.
We richten ons op onderscheidende partners die kwaliteit bieden, die sterk in de regio zijn en onze producten willen adviseren aan hun klant. Dit kan zowel als verzekeringsadviseur als gevolmachtigd agent.
Samenwerken aan tevreden klanten
Duurzame samenwerking
In een samenwerking gaan we altijd voor de lange termijn en voordeel voor alle partijen. Een goede klik en elkaar begrijpen is de basis.
Optimale dienstverlening
Als 100% dochter van de ANWB zit helpen in ons DNA. Wij zijn deskundig en hanteren een hoog serviceniveau.
Persoonlijk contact
Met vragen kun je altijd bij jouw persoonlijke accountmanager en onze adviseurs van het commerciële team terecht.
De mening van ons professionele netwerk is heel waardevol en in de samenwerking houden we elkaar scherp.

Onze verzekeringsproducten

Wij zijn gespecialiseerd in particuliere schadeverzekeringen op het gebied van mobiliteit, wonen, reis en recreatie. We  bieden onze producten aan via advies- en retailkanalen.

Kwalitatief goede verzekeringen vinden wij belangrijker dan de goedkoopste te zijn. Zo is onze reisverzekering al verschillende keren als beste getest door de Consumentenbond en ontvangen we al verschillende jaren vijf sterren van de verzekeringsvergelijker MoneyView.

Bekijk onze verzekeringsproducten

Gevolmachtigde agenten

Wij werken ook samen met gevolmachtigde agenten, ook wel volmachten genoemd. Deze volmachten sluiten zelf de verzekeringen af, incasseren de premie, doen de administratie en behandelen zelf de schades. Het risico dragen wij. Via onderstaande knop vind je wie de volmachten zijn met wie wij samenwerken.

Een volmacht werkt samen met verzekeringsadviseurs. Heeft de verzekeringsadviseur een verzekering via een volmacht afgesloten voor zijn klant? Dan blijft de verzekeringsadviseur het eerste aanspreekpunt voor vragen over de verzekering.

Volmachten
Collega's aan het werk van bovenaf met laptop, telefoon en notitieblok
Wij bieden digitale ondersteuning
Makkelijke digitale ondersteuning via SalesGarant
SalesGarant is dé plek voor online zakendoen met Unigarant. Via dit gebruiksvriendelijke extranet doorloop je het hele verzekeringsproces en heb je toegang tot alle gegevens van jouw klanten met een Unigarant verzekering.
Webmodules voor je eigen website
Als extra service bieden we webmodules aan voor op jouw site, waarmee je onze verzekeringen online kunt verkopen. Zo kun je 24/7 zaken doen. Vraag je accountmanager naar de mogelijkheden.
Wij bieden verkoop- en marketingondersteuning
Om onze producten onder de aandacht te brengen, bieden we persoonlijke marketingondersteuning via ons speciale platform.
Lees meer
Ons team Intermediair helpt je verder!
Digitaal schademelden: snel en volledig
Eenvoudig en snel een schadeclaim voor je klant indienen? Dat kan heel makkelijk via SalesGarant. Wil je klant liever zelf zijn schade melden bij ons? Ook dat is mogelijk.
Duurzaam schadeherstel
Preventietips
Extra service: Zoek een adviseur in de buurt
https://www.unigarant.nl/wp-content/uploads/2024/06/ugtlogo.png